Интервју со Ана Марија Кузмановска

Интервју со Ана Марија Кузмановска

food bloger | диететичар I нутриционист

Разговаравме со Ана Марија за нејзината љубов спрема готвењето, односот спрема храната и нејзината професија. Во продолжение прочитајте што кажа таа за Tastify