Постави свој рецепт

На Tastify пребарајте вкусни и лесни чекор-по-чекор рецепти во секое време!

Што ќе готвиш денес?

Насоки за фотографирање

Ве молиме следете ги упатствата кога прикачувате слика!
Рецептот може да биде одбиен доколку не ги почитувате правилата.

✓ Треба:

Поставувај хоризонтални и вертикални фотографии

Во фокус на сликата да биде оброкот

✗ Не треба:

Не објавувај фотографии со миленичиња или луѓе

Не оставај лични информации (име, години..)