Солени Стапчиња 1 килограм Брашно1 коцка Свеж Квасец3 лажици Шеќер300 милилитри Млеко200 милилитри Масло Брилијант1 лажица Сол Се замесува меко тестоСе остава да кисне повеќе од 30минСе кинат мали топчиња кои се поставуваат на намаслена површинаСе сукаат танко и се...